Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Új Föld energiái

2011. AZ ÚJ FÖLD ENERGIÁI – CELIA FENN/MIHÁLY ARK kivonat - a Föld befejezte, átmenti átalakulás PDF Nyomtatás E-mail
Írta: 2011. AZ ÚJ FÖLD ENERGIÁI – CELIA FENN/MIHÁLY ARK kivonat - a Föld befejezte, átmenti átalakulás   
2011. január 24. hétfő, 09:43

 

2011.  AZ ÚJ FÖLD ENERGIÁI – CELIA FENN/MIHÁLY ARK

 

http://www.dragonsystem.hu/fenyegyseg/index.php?option=com_content&view=article&id=1068:2011-az-uj-foeld-energiai--celia-fennmihaly-ark-kivonat-a-foeld-befejezte-atmenti-atalakulas&catid=102:ataradasok&Itemid=112

 

44289_1423961273712_1073151341_30994380_8211644_n.jpg

 

- a Föld befejezte, átmenti átalakulását, melyet, Nagy Kereszt összehangolás (2010. aug. 4-7) kezdett el.

Az átrendeződése az 5. dimenzióba és egy új Idővonalon megkezdődött.

2011. január 4.-én a Föld teljes mértékben összhangba került a neki szánt új pályájával, és azzal az új frekvenciával, amely azt biztosítja, hogy megérkezzen a 2012-es decemberi csillagkapu átjáróba, beérkezzen az Időtlenség és a Végtelen frekvencia adományaiba.

 

Frekvenciaváltás történt, egy magasabb tudatosságú frekvencia van jelen, és ez gyorsabb ütemű itt, mint a 3 d-s.
Az a Paradoxon, hogy az itt tapasztalt gyorsabb 5 d-s frekvencián, kevesebb időbe kerül a megtapasztalási idő.
A 3 d.-ben ezt a frekvenciát úgy tapasztalod meg, hogy az idő felgyorsul és a dolgok sokkal lassabban, történnek meg.

Isteni kegyelemből, most ez a 2 frekvencia a (a 3. és 5. d-s) egyszerre van jelen, hogy a Föld lakosságának legyen ideje alkalmazkodni az Új frekvenciához és idővonalhoz.

Mindkettő egyszerre lesz jelen és elérhető, optimálisan 2012. közepéig, majd a 3 d-s kezd összeomlani, ahogy a Föld elkezdi bejárati útját a 2012-es decemberi csillagkapun keresztül az Időtlenség és a Végtelen Tudatosság zónájába, és ahogy már felkészült Tudatosság új evolúciós lépésébe, amikor is: A FÉNY ÚJ KORSZAKA ÉS BÉKESSÉGE BEKÖSZÖNT.

Elhatározott személyes felkészülésre van szükségünk a következő 18 hónapban.

A régi időszak zsákutcába került, úgy érezzük majd egyre gyorsabban, folyik majd az idő, rohanást, idegességet, túl sok tennivalót látunk majd magunk körül, míg az 5. d-s idővonalon, úgy érzed majd, hogy minden lelassul, nyugalomban és békességben van, és mindenre lesz/van bőven időd, bármit is szeretnél.

Úgy érezheted, minden nyugodt és békés, és minden rendben van, isteni rendben van az életünkben.

Bőségben és jólétben fogjuk megtapasztalni, attól függetlenül, milyen a pénzügyi helyzetünk, és akkor megérkeznek a csodák az életünkben, ahogy felénk mozog az élet kalandja a Földön.

Fontos leföldeni magunkat az új idővonalon, hogy a Fénytestünk és Fizikai testünk hozzásimuljanak az új frekvencia rezgésébe, mert minél magasabb a rezgés energiája, annál lassabbak lesznek az élettapasztalásaink.

Kezdetben előfordulhatnak némi összehangolási zavarok, szorongás, alvászavar, kimerültség, hányinger, ahogy a test foglalkozik az új időfrekvenciával. Ez egy ideiglenes tünet: Mozgási Émelység, amint a szeretet beállítja és újrakalibrálja a testet az új frekvenciába magát.

A fizikai test is keresztülhalad a felemelkedési folyamatán, változik és összehangolódva halad át a 2012-es Végtelenség időkapun.

Mentesítsük magunkat a drámáktól, a múlt energiájától, és a szeretet és megbocsátás elegye legyen az első, hogy a fénytestet és fizikai testet összhangba tartsa az Isteni Akarat.

A tudatosság része, az, hogy érezzük magunkat: legyünk békességben, meditáció és mély levegővétel segít.

A Békesség energiája: nem a konfliktus és háború hiánya. Inkább egy különleges energia, egyben a feltétel nélküli szeretet, könyörületesség és Hála energiája. Egy olyan belső energia, amelynek először ki kell virágoznia a szívben, hogy megtapasztalható legyen a külső valóságban.

A belső béke tudatos lehorgonyozása a szívekben, ez az új Föld mag-megnyilvánulása.

Mindenki, aki ezt eléri, a Fény Mesterévé válik, és meg tudja nyilvánítani az Új Földet és Új Idővonalat az életében.

Az egyik legfontosabb dátum ebben az évben: 2011:11:11 lesz, amikor a Csillag és Időkapu megadja a végső beállításait a Föld utazásának, majd a Galaktikus sík összehangolódásán keresztül: 2012.12.12-n keresztül, 2012.:12:21-én beérkezik az Időkapuba.

Az utazás tehát tovább folytatódik ebben az évben.

 

Celia Fenn/Mihály Ark

www.starchildglobal.com