Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Pólusváltás a Napon

Európában már a változás megkezdődött, mivel a Nap hatalmas nagy rétege levált

2013. augusztus 8., 21:49

2013. aug.08  

 

Pólusváltás a Napon - Szivárogtat a titokzatos ezredes Kategória: Gondolatok, meglátások - Közzétette: fulldragon

Szerző: Beatrix Mc Crary

A műsor arról beszélt, hogy 3 gigantikus méretű bolygó közeledik. Per pillanat a Jupiter környékén van, de már befolyásolja a Mars pólusait is. Az ezredes aki beszél azt állítja, hogy ezt már 50 éve tudják és figyelik, az USA kormánya fel is készült a maguk mentésére, mivel ezen bolygók befolyásolják a Napot is, a Nap pedig pólust kezd váltani.

A talkradioban elhangzott angol nyevü riporthoz: Katt ide! Ezt a Nasa is megerősítette egy Youtubra feltett videóban.

Szóval, amiről ők beszélnek az, hogy augusztus 11.etől a nagy változás beindul (remélem nem lesz igazuk). Arról is szóltak, hogy Európában már a változás megkezdődött, mivel a Nap hatalmas nagy rétege levált.

Arra hívja fel az emberek figyelmét, hogy készüljenek fel amennyire tudnak élelmiszer hiány, elektromosság hiánya miatt és védelemmel.

Itt azért sokszor meséltek marhaságot is, de amikor kinyitottam a NASA videót meglepődtem, hogy a két téma nem mond egymásnak ellent. Az ezredes állítja, hogy a satelite képen, amiket készítettek, a Jupiter mellett ott van egy ÚJ NAP.

Ezalatt azt kell érteni, hogy nem a mi napunkról beszél. Biztosan nem fogok megijedni, de igazából azért bennem mindig motoszkál, hogy igaz amit mondanak.

Sajnos nincsen időm és pénzem most hirtelen jegyet váltani, hogy hazarepüljek, de szívem szerint megtenném. Állitásuk szerint az Óceán melletti részek 540 km. mélységnem víz alá fognak kerülni (szerintem ez csak feltevés).

Ami az igazságba bele tartozik, hogy a FOX NEW egy röpke hírekben arról számolt be, hogy 2 napot fogunk novemberben az égen látni. Erről meg eszembe jut a bibliai jóslat!