Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Akik előző életükben más bolygókon is éltek

Sok lélek, akik éltek már a magasabb dimenziókban, leszületnek a Földre, hogy elérhetővé tegyék minden Földi ember számára az univerzális szeretet energiáját.

Az emberek, univerzális szeretettel a szívükben fénymunkások, mivel arra használják a lét szeretetét, hogy egy szerető bolygót teremtsenek.

A fénymunkásoknak semmi köze sincsen a Föld bolygó vallási szektáihoz.

A szeretet a lét lényege és semmi köze sincsen a Föld bolygó vallási szektáihoz, akik kirabolják, kínozzák és megölik a Földi emberek millióit.

A vallások a Földön veszélyes szekták fanatikus követőkkel, akik megtámadják a szerető fénymunkásokat, ahogyan a fénymunkás Jézussal is tették.

A vallások és gyűlölet csak kitalációk, amiket csak tudattalan, alacsonyan fejlett bolygókon találhatsz meg és sok háborút okoznak.

A magasan fejlett bolygókon tudatosan élsz, összhangban a Központi Kozmikus Tudatossággal, harmóniában a szeretettel.

Az univerzális szeretet nem vallás vagy hitrendszer, békét és harmóniát teremt.

A szeret a spirituális fény ereje és lényege.

Nagyon fontos, hogy sok ember használja az univerzális szeretet erejét, hogy eltávolítsunk minden negatív energiát a Föld bolygón.

Túl sok negatív ember van a Földön, aki jobban összpontosít a technológiára, hatalomra, vallásra, irigységre és gyűlölködésre ahelyett, hogy a szívet fejlesztenék.

A technológia és a hatalom szeretet és bölcsesség nélkül nagyon veszélyes, mivel a Földi emberiség és a természet ellen rosszul felhasználva önpusztításhoz vezet.

Ennek a bolygónak a béke és a szeretet helyének kellene lennie, ahol az embereknek megvan a szeretet ereje a szívükben.

Ez eltávolítana minden negativitást ezen a bolygón.

Távolítsunk el minden erőszakot, gyűlöletet, irigységet, kapzsiságot és elnyomást a bolygóról!

Minden Földi embert a fény útjának a járására és a léttel való összhangra bátorítok. Minden videómban elmagyarázom, hogy hogyan csináld.

A lét fénye világosítsa meg a szellemed!

Légy a közvetítője és az örvénye a lét szeretetének!

Érjen el a szereteted mindenkit!

Az univerzális szeretet a megoldás mindenre.,

Alaje