Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

A cigaretta nem a fényt szolgálja

Cigaretta

"A titkos kormányzat hozta létre ezeket a cigaretta drogokat azért, hogy az embereket alacsony tudatosságban és rezgésen tartsák azért, hogy könnyen irányíthassák őket. Minden dohányosnak negatív asztrális lények, paraziták és lyukak vannak a piszkos aurájában. A dohányzó életenergiájából táplálkoznak, ösztönzik őket, hogy tovább dohányozzanak. Egy aktív 3. szemmel láthatod is őket. A cigaretták és a drogok kaput nyitnak az alacsonyabb asztrális síkokra, ahol démonok, nem spirituális emberek, vagy elhunyt dohányzók vannak.

Ezek az emberek démonoktól szenvednek és kínoztatnak... és nagyon-nagyon hosszú idő kell, mielőtt végleg elkezdenek a szeretet iránt érdeklődni. Csak akkor, amikor látják a fényt, akkor képesek más testben leszületni, hogy megtanulják az önszeretetet. Csak akkor mehetsz magasabb dimenzióba, ha spirituálisan tiszta, magas szintű energiád van. Csak ekkor maradhatsz meg a magasabb energiaszinteken.

Amikor testet elkezded szándékosan pusztítani a drogokkal, az Isteni energia nem tud helyesen áramolni benned és a test megbetegszik. Az önpusztítás , a szeretet és a spiritualítás hiányának egy jelzése. A legtöbb azt hiszi, hogy ő szeret, de ezt csak racionális gondolkodás az egós-elméjükben. Ott nincsen valódi szívből jövő szeretet. Ez egy teljesen más rezgés.

Egy törött rádió nem tud tiszta zenét fogni, csak eltorzultat, vagy semmilyet. A test a lélek Földi korsója. Ha a test nem működik helyesen, akkor nincs jó kapcsolatod a lélekkel. Akkor nem fog ötleteket a lélektől, csak hazugságokat, illúziókat és sötét teremtmények negatív szavait.

Csak emlékezz:

Először is erős akaratra és önszeretetre van szükséged.
Aki szereti önmagát, az nem bántja önmagát.
Csak az, aki szereti önmagát, tud valóban szeretni másokat.
Csak azt tudod adni, amid neked is van.
Minden ami büdös, a fénylények által el van kerülve.
Csak a sötét oldal szereti mindazt, ami piszkos és büdös.
Csak a sötét oldal szeret alacsony rezgésen lenni, ami nem a szeretet.
A fény oldalát ott találod, ahol gyönyör, csodás aromák, csodás színek, csodás harmonikus zene, szeretet és magas rezgés van.

Tanuld meg, hogyan szeretheted igazán önmagadat. Nem csak a racionális elméddel, hanem az egész lényeddel. A spirituális lények nem szednek drogokat. A spirituális lények nem dohányoznak. Ez a szeretet, a spiritualitás és Isten ellen lenne. Csak a démonok szeretik a mérgeket, az értéktelen dolgokat és az alacsony rezgést. Ugorj egy nagyot az életedben és határozd el, hogy a fény felé mész. Dobj el minden drogot ma. Harcolj a sötét oldal befolyása ellen. Készen állsz egy magasabb szintű fejlődésre az életedben? Készen állsz egy magasabb tudatosságra? A te döntésed..."

Alaje